loader image

WEB DESIGN

If You Can Think It,

We Can Web It!

Web Dizajn

Šta ćete dobiti modernim, stabilnim i brzim Web sajtom? Web sajt je Vaše lice (ili lice Vaše firme) na Internetu. To je ono što će ljudi prvo videti i saznati o Vama, zato je jako bitno da inicijalni utisak koji ostavite na posetioca bude pozitivan. To je preduslov da posetilac ostane na sajtu, zainteresuje se za Vas i otpočne saradnju sa Vama. Tu na scenu stupa Web dizajn.

Funkcionalnost

Kroz višegodišnje iskustvo u dizajniranju web sajtova različitih nivoa kompleksnosti koje svakodnevno posećuje hiljade ljudi, stekli smo nepogrešiv uvid u ono što korisnici žele da vide kada pristupe Vašem sajtu. Kombinacijom preglednog Web dizajna i intiutivnog korisničkog iskustva stvaramo privlačnu vizuelnu i funkcionalnu jednostavnost.

Pristupačnost

Izrada Web sajtova je ključna za stvaranje uspešnih digitalnih iskustava. Naš razvojni tim gradi funkcionalna i dinamična rešenja koja su prilagođena Vašim poslovnim ciljevima. Ne dozvolite da zbog malog ulaganja ne budete prisutni na najvećem Sajmu poslovanja (Internetu) ili da Vaš Web sajt ne odražava na pravi način utisak koji želite da ostavite na posetioce.

Upoznavanje sa Klijentom

Da bi našli najbolje rešenje za Vaš sajt moramo se upoznati sa Vašim poslom, čuti od Vas koji su Vam ciljevi i želje vezane za izradu sajta jer naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa Web dizajna i developmenta do same implementacije rešenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i besprekornu komunikaciju.

Responsive Web Dizajn

U izradi sajtova primenjujemo sve tehnologije kako bismo napravili uspešan projekat koji uključuje samostalno prilagođavanje rezoluciji ekrana na kom se sadržaj gleda. Izrada sajta obavezno uključuje responsive Web dizajn koji omogućava da Vaš sajt jednako kvalitetno bude vidljiv na svim uređajima, laptop i desktop računarima, pametnim televizorima, kao i mobilnim telefonima.

Wordpress Sajtovi

Iako postoji više platformi za izradu Web sajtova, WordPress trenutno ima lidersku ulogu u Web dizajnu. Zašto? Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima da kreiraju stranice koristeći jednostavan interfejs, relativno niska cena izrade kao i, što je najvažnije, vrlo dobra optimizacija koja ostvaruje odličan “plasman” u Google Search-u, odnosno njegovo pozicioniranje u najpopularnijem pretraživaču.

OnLine Prodavnice

Izrada Web shop-a spada u jedan od najzahtevnijih projekata ali uz nas možete računati na to da će Vam prvi korak u izgradnji online biznisa biti pokriven na najbolji mogući način, bilo da se bavite dropshipping-om ili želite da svoje proizvode plasirate u Srbiji ili inostranstvu. Ostavite brigu oko funkcionalnosti i dizajna Vaše prodavnice nama i posvetite se radu od kuće! Napravite razliku u moru sličnih prodavnica na netu i izgradite jak brend!

Pošaljite Upit

Pišite nam na office@targetsrbija.net i iznesite Vaše zahteve a mi ćemo Vam odgovoriti sa ponudom u najkraćem mogućem roku.

Pristupačne Cene

Koncept izrade modernog Web sajta kao i pristupačna cena čine nas prepoznatljivim na tržištu. Pratimo trendove za Vas!

Brza Izrada

Garantujemo brzu i kvalitetnu izradu Web sajta. Dođite do željene online prezentacije Vaše firme za 5 – 7 dana. Ne dozvolite klijentima da čekaju!

Profesionalni Pristup

U najkraćem roku krećemo sa realizacijom Vašeg projekta. Ne sviđa Vam se koncept? Napravićemo alternativni. Dovoljno je da javite kakvoj ideji dajete zeleno svetlo!

Maštate o savršenom sajtu?

Neka mašta postane stvarnost!