loader image

YouTube Marketing

Hteli mi to priznati ili ne, vizual je ono što se čoveku ureže u pamćenje. Dodamo li animaciju, privlačan sadržaj i muziku kojom ćemo izazvati emociju, kreiraćemo savršenu podlogu za uspešnu marketinšku kampanju.

Zašto koristiti YouTube oglašavanje?

  • Najveći sajt za prikaz video sadržaja
  • Najposećeniji sajt na svetu
  • Preko 4 milijarde video pregleda dnevno
  • Svakog minuta se postavlja 100 sati video materijala

Ispričajte upečatljivu priču Vašeg brenda, proizvoda ili usluge

 

YouTube oglasi nude Vaš video kao vizuelni oglas pored povezanih YouTube video snimaka (reklama se prikazuje onim ljudima koji imaju interesa baš za Vaš proizvod ili uslugu) ili na sajtovima na Google mreži multimedijalnog oglašavanja koji se uklapaju u Vašu ciljnu publiku.

YouTube reklamiranje nudi bogat i zanimljiv način da se povežete sa publikom, da ispričate svoju priču i razvijete svoje poslovanje. Činjenica je da određeni broj korisnika posle nekoliko sekundi “preskoči” Vašu reklamu ali istraživanja pokazuju da gledalac ipak zapamti brend koji je video.

Display Ads

Jedan od nenametljivih oblika oglašavanja. Pojavljuju se na desnoj bočnoj traci iznad predloženih video zapisa.

Skippable Ads

Video oglasi koji gledaoci mogu preskočiti nakon 5 sekundi prikazivanja. Prikazuju se pre, za vreme ili nakon videa koji se reprodukuje.

Bumper Ads

Oglasi se reprodukuju pre samog početka odabranog YouTube videa. Ne mogu se preskočiti i traju do 6 sekundi. Naplaćuju se po broju prikaza.

Overlay Ads

Polutransparentni višeslojni oglasi prikazuju se na donjih 20% prostora video zapisa. Radi se o banerima koji mogu biti tekstualni ili sa slikom.

Non-Skippable Ads

Ovi oglasi traju 15-20 sekundi i ne mogu se preskočiti. Prikazuju se pre, za vreme ili nakon videa koji se reprodukuje.

Sponsored Cards

Pojavljuju se tokom trajanja video zapisa kao teaser. U gornjem desnom uglu pojavljuje se mali simbol “i” koji se proširi kada gledalac klikne na njega.

Ostvarite svoj puni potencijal uz YouTube oglase!